وعده های غذایی مردم گواتمالا شامل چه غذاهایی است؟

به گزارش وبلاگ گوچی، خیلی از مردم نمی دانند که منشا آووکادوی هاس که میوه موردعلاقه مردم کالیفرنیا است، در گواتمالا است. این میوه توسط رئیس شرکت United Fruit Company، ویلسون پوپنو به ایالت کالیفرنیا آورده شد. امروزه این نوع آووکادو به آووکادوی کالیفرنیایی معروف است و افراد زیادی از تاریخچه واقعی آن خبر ندارند.

وعده های غذایی مردم گواتمالا شامل چه غذاهایی است؟

ولی یک سفر به گواتمالا، علاوه بر کشف منشا واقعی آووکادوی هاس، باعث می گردد از غذاهای محلی گواتمالا بچشید و تجربه کنید. گواتمالا همچنین محل تولد شکلات است. مایاها دانه شکلات را دانه خدایان می خواندند. آن ها همچنین یکی از بهترین قهوه های دنیا را فراوری می نمایند.

به دلیل وجود خاک غنی که از فوران آتشفشان های اطراف، تقریبا همه نوع سبزی و میوه در گواتمالا کشت می گردد و در وعده های غذایی مردم گواتمالا قرار گرفته است. محصولات کشت شده در گواتمالا از بهترین نوع محصولات در آمریکای لاتین هستند. در ادامه با وبلاگ گوچی همراه باشید تا با غذاهای گواتمالا بیشتر آشنا شوید.

غذاهای رایج گواتمالا

سنتی ترین غذاهای گواتمالا، از ترکیب غذاهای سنتی قوم مایا و غذاهای اسپانیایی به وجود آمده است و معمولا غذاهای گواتمالا، از ترکیب ادویه های مختلف، ذرت، فلفل، حبوبات مغذی و صد البته آووکادو تهیه می شوند.

در سال 2007 وزارت فرهنگ گواتمالا، تعدادی از این غذاها به عنوان غذاهای ملی کشور گواتمالا معرفی کرد. این غذاها شامل جاکون Jakon، سسی سبز رنگ و اسیدی که در کنار گوشت سرو می گردد، پاپیان pepián، که سوپ گوجه به همراه گوشت است، کاک ایک kakik که سوپ مایایی پر ادویه است، پلاتانوس platanos که ترکیب گیاهان به همراه سس شکلاتی شیرین است و پینول pinol نوشیدنی ای که از ذرت و ادویه جات تهیه می گردد است که معمولا در وعده های غذایی مردم گواتمالا به چشم می خورد.

کسانی که به آمریکای مرکزی سفر می نمایند، با سبزی ها و میوه های تازه در مغازه ها روبرو می شوند و همواره سوپرمارکت های آمریکای مرکزی از این سبزیجات و میوه های تازه می فروشند. میوه های ناشناخته مانند نیسپرو níspero، جاکوته jacote، مامی mamey و کای میتو caimito را می توانید در سوپرمارکت ها، دکه ها و آب میوه فروشی ها نیز پیدا کنید.

رستوران های خیابانی در گواتمالا با رستوران ها رقابت می نمایند. در خیابان های گواتمالا، جایگاه های پلاستیکی و دکه های متحرکی خواهید دید که همواره در حال آماده کردن و پختن کوریزو Chorizo و پوپوسا Pupusa هستند.

وعده های غذایی مردم گواتمالا برای آنها از اهمیت خاصی برخوردار است. به همین خاطر اگر به گواتمالا سفر می کنید، سعی کنید صبحانه های سنتی را از دست ندهید. دسایونو چاپین Desayuno Chapin (چاپین نامی است که مردم گواتمالا خود را با آن صدا می زنند)، تخم مرغ سرخ شده، تکه های آووکادو، حبوبات له شده، دانه های موز و توریتیلا این صبحانه سنتی را تشکیل می دهد.

غذاهای محلی گواتمالا فراوانی زیادی دارد اما برخی از غذاها را از کشورهای مجاور قرض گرفته است و مزه های مخصوص به خود را به آن ها اضافه نموده است. مهم نیست که به دنبال غذاهای خیابانی باشید، از خوردن دسرهای شکلاتی لذت می برید و یا به قهوه معتاد باشید، گواتمالا تمام سلایق شما را پوشش می دهد.

با م همراه باشید تا در ادامه به معرفی و شرح برخی از غذاهای گواتمالا بپردازیم.

پاپیان

یکی از غذاهای محلی گواتمالا این سوپ پر ادویه است که از گوشت مرغ، گوشت گوسفند و یا گوشت خوک تهیه می گردد. سس پر ملات و تقریبا تلخی که از کنجد و پپیتا تهیه می گردد روی دسته ای از سبزیجات تازه ریخته می گردد و معمولا در کنار آن تورتیلای تازه به همراه آووکادو سرو می گردد.

کاک ایک

یکی از غذاهای گواتمالا، کاک ایک یک خورشت ترش و شیرین به همراه کمی مزه تند است. در این آبگوشت توماتیلو، گوجه و سیر وجود دارد و به همراه مرغ کباب شده سرو می گردد. این غذا از یک دستور غذای مایایی به نام کیواکچی Qeqchi به دست آمده است و می توانید آن را به همراه سس فلفل و کمی آووکادو، مانند مردم محلی نوش جان کنید.

امپاناداس Empanadas

نام این غذا از فعل امپانارEmpanar به معنای پوشیده شده توسط نان، گرفته شده است. این کلوچه های شیرین و خوشمزه را در تمام شهرهای آمریکای مرکزی می توانید پیدا کنید. در گواتمالا اما امپانادا د لِشه empanada de leche بیشترین هوادار را دارد. روش طبخ آن هم اینگونه است که خمیر کره ای آن با کاستارد شیری پر می گردد و سپس پخته می گردد.

هیلاکاس Hilachas

این غذا، گوشت کباب شده است که قبل از کباب کردن، در سس توماتلیو طعم دار شده است. در کنار این گوشت از سیب زمینی کباب شده هم استفاده می نمایند و معمولا با برنج سرو می گردد.

رلنیتوس Rellenitos

یکی از غذاهای محلی گواتمالا رلنیتوس است که می توانید آن را هم به عنوان دسر و هم به عنوان پیش غذا میل کنید. این غذا با استفاده از پلاتونو مودارو که نوعی گیاه شیرین است و از حبوبات شیرین تهیه می گردد.

پینول pinol

پینول نوعی نوشیدنی گرم است که از پودر ذرت به همراه دانه کاکائو، وانیل، دارچین، شیا و آگایو Agave تهیه می گردد.

گرانیتاس Granitas

این خوراکی، بستنی مخلوط شده با هر نوع میوه ای می تواند باشد و در شهرهای گرم برای بازیابی انرژی بسیار خوب و لذت بخش است.

تامالس Tamales

یکی از غذا های محلی گواتمالا تامالس است که در انواع مختلفی وجود دارد. از جمله تامالس پاچس Paches که با آرد ذرت و برنج درست می شوند و درون آن ها گوشت و فلفل تند و سس می ریزند و آن را با برگ ذرت می پوشانند.

پاچس ها را معمولا روز پنجشنبه می خورند ولی دلیل انتخاب این روز خاص معلوم نیست.

چیلز رلنوس Chils rellenos

این غذا اصالتی مکزیکی دارد ولی جز غذاهای محلی گواتمالا محسوب می گردد. در آن فلفل های دلمه ای را با گوشت خوک، سیب زمینی، پیاز، هویج و حبوبات پر می نمایند و در تخم مرغ میغلطانند، سپس آن را سرخ می نمایند و اگر فکر می کنید شما را سیر نمی کند، آن را از دکه های خیابانی گواتمالا که با نان سرو می نمایند تهیه کنید. سرو این غذا با نان راحت تر است.

تورتیلا Tortilla

یکی از غذاهای گواتمالا تورتیلا است و این کشور قطعا تصور شما از تورتیلا را تا ابد تغییر می دهد. وقتی در خیابان های گواتمالا راه می روید، امکان ندارد خانمی را در حال تهیه خمیر ترتیلا نیابید. تورتیلا در همه روزهای هفته و در تمام سطح شهر فروخته می گردد و حتما در وعده های غذایی مردم گواتمالا دیده می گردد.

تورتیلاهای ذرتِ پرملات که با انواع مواد از حبوبات و پنیر گرفته تا گوشت خوک پرشده اند، در روغن فراوان سرخ می شوند و با سس سالسا و سالاد کلم سرو می شوند.

پوپوسا Pupusa

یکی از راه های ارزان سیر شدن در گواتمالا، خوردن پوپوسا است که یکی از غذاهای محلی گواتمالا است. منشا پوپوسا، ال سالوادور است ولی چون گواتمالا با ال سالوادور همسایه است، پوپوسا به گواتمالا نیز راه یافته است و دسترسی به آن در همه جای گواتمالا امکان پذیر است.

آتول Atol

در سطح گواتمالا، می توانید انواع آتول های خامه ای را که با آرد ذرت یا برنج تهیه می شوند را بیابید. نوعی که امکان دارد بیشتر از همه در خیابان ها ببینید، آتول د الوته Atol de elote گرم است. آتول د لوته مانند اسموتی ذرت شیرین است که از جوانه ذرت، شیر، شکر و دارچین یا وانیل تهیه می گردد.

شکلات های کالدو Caldo chocolate و کریولو criollo

شما نمی توانید به گواتمالا سفر کنید و به قول مایایی ها غذای خدایان را نچشید. بهترین راه امتحان کردن آن، در اماکنی است که کالدو را به صورت سنتی تهیه می نمایند.

کریولو Criollo بهترین نوع شکلات است پس حواستان به رستوران های که از این شکلات استفاده می نمایند باشد. از این نوع شکلات بصورت ترکیب شده با خامه و دارچین در شکلات داغ استفاده می نمایند که باعث می گردد تا لذت خوردن بهترین شکلات دنیا را تجربه کنید.

اگر تصمیم گرفتید به گواتمالا سفر کنید، لذت چشیدن مزه ها و غذاهای گواتمالا را از دست ندهید.

منبع: همگردی

به "وعده های غذایی مردم گواتمالا شامل چه غذاهایی است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وعده های غذایی مردم گواتمالا شامل چه غذاهایی است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید